Vaaleanpunaiset vatsan sivukaulan kilpikonnat (2024)

POSTITUSKULUT
Olemme pitäneet eläviä eläinkuljetusmaksuja samana 3 vuoden ajan, mutta vuoden 2023 FedExin yön ylivoimaisten hintojen ja huomattavien pakkausmateriaalikustannusten huomattavien korotusten vuoksi meidän on pakko nostaa maksuja hieman vuodelle 2023. Huomaa,Matelijayritykset tarjoavat korkeimpien eristettyjen laatikoiden, lämmönpakkauksen (talvi) tai viileän pakkauksen (kesän) ja jopa kalliiden kryo-pakojen tarvittaessa ja saatavilla.
Live -eläinten tilaukset - 44,95 dollaria FedEx yön yli -prioriteetin toimitus + 12 dollarin laatikko- ja pakkausmaksut (2023 6,95 dollaria kokonaismäärä-A
Jäädytetyt syöttölaitteet - 39,95 dollaria kiinteä korko (enintään 100% täyttö laatikosta)
Live -hyönteiset - 15,95 dollaria First Live -syöttömäärästä ja 7,95 dollaria ylimääräisistä live -syöttömääristä

    Live -eläinten toimittaminen
    Tilaukset, jotka tehtiin maanantaista torstaihin kello 13.00 EST -alusta samana päivänä seuraavan päivän Airin kautta.
    Torstaina kello 13.00 EST: n jälkeen sijoitetut elävät eläinmääräykset, vaikka sunnuntai lähetetään seuraavana maanantaina.

    Seurannan numerot
    Seurannan numeroistasi ilmoituksesta riippuen lähetetään sähköpostit*e tai lähetetään tekstin (tekstiviestien) jälkeen klo 17.00 EST: n jälkeen tilauslaivasi päivänä.

    Napsauta tätä nähdäksesi täydellisen eläimen lähetyskäytäntömme.

    Huomaa!

    • Jotkut valtiot ja 1% eläimistämme myytävänäVaadi terveystodistus ennen kuin voimme lähettää lemmikkisi.
      Jos näin on tilauksesi suhteen, otamme sinuun yhteyttä 20,00 dollarin maksusta ja aikataulua eläinlääkärin tapaamiseen.
      Tällä hetkellä nämä valtiot ovat;GA, ID, OH, Va, WA, WV, MT, UT & Mo
    • Suurin osa elävistä eläimistämme laittaa Floridan jalostuslaitoksesta seuraavan päivän ilmaa.
    • Elävien eläinten tilauksilla ja syöttölaitteilla on aina erilliset toimituskulut.
    • Live -eläinten tilauksia ei voida peruuttaa käsiteltyään.
    • Ostaja on vastuussa kaikkien paikallisten, osavaltioiden tai liittovaltion lakien noudattamisesta.
    • Eläviä eläimiä ei voida lähettää Havaijiin, Alaskaan, Puerto Ricoon tai Yhdysvaltojen ulkopuolelle.

    Live -syöttölaitteiden toimittaminen
    Live -syöttötilaukset, jotka on sijoitettu maanantaista torstaihin 2 pm EST -aluksen samana päivänä, tilattuna seuraavan päivän Airin kautta.
    Torstaina 2 sunnuntain jälkeen 2 jälkeen 2 jälkeen 2 jälkeen 2 jälkeen 2 jälkeen 2 jälkeen pidetyt live -syöttötilaukset lähetetään seuraavana maanantaina.

    Huomaa!

    • Live-syöttölaitteet lähetetään live-syöttölaitoksesta Yhdysvaltojen puolivälissä seuraavan päivän ilman kautta.
    • Elävällä eläimillä ja elämillä syöttölaitteilla on aina erilliset toimitusmaksut.
    • Live -syöttötilausmääräyksiä ei voida peruuttaa käsiteltyään.

    Lähetetään jäädytettyjä syöttölaitteita
    Maanantaista torstaihin sijoitetut jäädytetyt syöttötilaukset lähetetään seuraavana maanantaina.
    Perjantaihin sunnuntaihin asetetut jäädytetyt syöttötilaukset lähetetään viikon maanantaina seuraavan jälkeen.

    Huomaa!

    • Jäädytetyt syöttölaitteet toimittavat syöttölaitoksesta Yhdysvaltojen puolivälissä FedExin kautta.
    • Litteän hinnan toimitushinta sisältää erityislaatikon, 15-20 lbs kuivajää, eristepeite ja FedEx Freight.
    • Elävällä syöttölaitteella ja jäädytetyillä syöttölaitteilla on aina erilliset toimituskulut.
    • Jäädytettyjä syöttötilauksia ei voida peruuttaa käsiteltyään.

    TÄRKEÄ!Big Apple Herpiltä, tahallisesta tai vahingossa tapahtuvasta oston ehdoista, ei ole mitään syytä, että ne muuttuvat tai mitättömät.

    Big Apple Pet Supply yrittää myydä matelijoita, sammakoita, tarantulaa ja skorpioneja, jotka ovat kasvatettuja.Kun ne eivät ole vankeudessa kasvatettuja, pyrimme parhaiten merkitäksesi vaihtoehdoissa, että ne ovat kasvatettuja (FR) ja/tai kenttälajeja (FC), mutta ne eivät ole vastuussa merkinnässä olevista virheistä.

    Matelijoilla on 3 päivän terveystakuu saapumisen ja sammakkoeläinten jälkeen, Tarantulas & Scorpions ovat vain saapumistakuu. Live -matelijoiden ja sammakkoeläinten takuut ovat tyhjiä, kun yöajan lämpötilat ovat alle 40 tai päivälämpötilat alle 80 astetta.Sammakoilla, rupikonnalla ja salamandereilla ei ole eläviä saapumis- tai terveystakuita kesäkuusta elokuuhun tai marraskuuhun helmikuuhun.

    Ilmoitus mistään ongelmasta on tehtävä 6 tunnin kuluessa toimituksestaDOA: n harvinaisessa tapauksessa ja 72 tunnin kuluessa saapumisesta, jos se väittää 3 päivän terveystakuun nojalla.Joko takuu vaatii ilman poikkeuksia siitä, että toimitat useita digitaalisia kuvia (3 kulmaa) matelijan, sammakkoeläimen, skorpionin tai tarantulan selässä (vatsa ylös) sivulta ja ylimmästä vatsasta.Saatamme tarvita 10 sekunnin videon eläimestä, joka on takana myös FedEx -laatikon päällä.

    Pidä laatikkosi !!!- Kaikki nämä valokuvat on otettava laatikon päälle, kun FedEx -etiketti on näkyvissä eläimen vieressä (ei missään olosuhteissa poikkeuksia).Voit lähettää ilmoituksen, valokuvia ja vaatimuksiaVAIN TEKSTIÄ24 tuntia, 365 päivää vuodessa.Live -saapumistakuu tarjotaan vasta, kun lähetys on allekirjoitettu ensimmäisellä toimitusyrityksellä.On pakollista, että olet siellä ja allekirjoittaa toimituksesi.

    Mahdolliset takuut ovat tyhjiöitä, jos et ole matelijan, sammakkoeläimen, tarantulan tai skorpionin oikeassa ympäristössä (ts. Parrakas lohikäärmeen pitäminen Tupperware -säiliössä ei ole hyväksyttävää).Tähän sisältyy eläimen tai sammakkoeläimen asuminen, jossa on asianmukainen lämmitys, valaistus, vuodevaatteet ja tarvikkeet.Pyydämme kuvan täydellisestä asennuksestasi, jos suoritetaan elävän eläinten takuuvaatimuksen.

    Big Apple Pet Supply käyttää parasta pakkausstandardia varmistaakseen, että matelija, sammakkoeläin, Tarantula tai Scorpion tekee sen sinulle huippuluokassa.Pitäisikö DOA: n harvinainen tapahtuma Big Apple korvaa matelijan, sammakon, tarantulan tai skorpionin, muttaToimituskulut ovat asiakkaan vastuulla. Eläimiä tai hyönteisiä ei missään tapauksessa ole palautettavissa tai palautettavissa olevia eläimiä tai elävää eläinvaatimusta, korvaava tai myymälähyvitys ovat ainoat vaihtoehdot. Mahdolliset virheelliset osoite- tai lähetysten reititysmuutokset asiakkaan osalta johtaa elävän saapumistakuun tyhjentämiseen.

    Emme ole millään tavoin vastuussa FedExin, USPS: n tai UPS: n operaattorien viivästymisistä, ja emme missään tapauksessa tarjoa palautuksia tai hyvityksiä lähetysmaksuista myöhässä toimitusten vuoksi.Harkinnan mukaan, jos paikalliset lämpötilat ovat liian kylmiä tai liian lämpimiä, lähetämme tilauksesi lähimpään FedEx -laivakeskukseen noutosi varten niin kauan kuin tämä sijainti on A15 mailin ajomatkan päässä sinusta.Katso alla oleva sääolosuhteet.

    Jos lähetys hylätään ja lähetetään takaisin meille, pidätämme oikeuden pidättää alkuperäisen lähetysmaksun, palautumismaksun, mahdolliset lisäkäsittelymaksut ja 35%: n uusintamaksut kaikista eläimistä, jotka on saatu meille takaisin myytävässä kunnossa.

    Emme ole vastuussa ostajan olettamista eläinlääketieteellisistä kuluista tai kustannuksista.Jos päätät viedä eläimen eläinlääkärille tai muulle eläinasiantuntijalle, teet niin omalla kustannuksellasi.

    Sinun vastuullasi on olla tietoinen omasta paikallisista villieläinlakeistasi ja määräyksistäsi.Emme lähetä tietoisesti eläintä rikkoen minkään osavaltion tai liittovaltion lakeja, mutta lopullinen vastuu kuuluu sinulle, ostajalle.

    Sääolosuhteet vaatimukset
    Toimitus kotiisi tai työhön on sallittua, kun yön alamäet ylittävät 32 astetta tai päiväkorkeutta tai alle.Yllä olevien alueiden ulkopuolella olevat lämpötilat vaativat eläviä eläimiä, jotka on lähetetty noutolle FedEx -lähetyskeskuksessa lähinnä.Eläimet ovat parhaat Tobe poimittu 4 tunnin sisällä saapumisesta.Tyypillisesti tilaukset saapuvat klo 12.00 mennessä useimmilla metroalueilla, mutta joillekin syrjäisille alueille ei ehkä taata saapuvan ennen "päivän loppuun", joka on yleensä myöhään iltapäivällä tai varhain illalla viimeistään (klo 16.30).Jos Google Maps näyttää reitin "lähetysosoitteesta" lähimpään noutokeskukseen 15 mailin ajomatkan päässä, käsittelemme tilauksesi heti ja ilmoitat sinulle noutopaikasta sähköpostit*e ja/tai tekstillä.Jos reitti lähetyskeskukseen on yli 15 mailia, saamme ensin luvan.Tärkeät vaatimukset: Sinun vastuusi on tarkistaa sää alueellasi, jotta ymmärrät nämä ohjeet.Lisäksi sinulla on oltava Yhdysvaltain ajokortti, jolla on sama nimi kuin tilauksessa, ja oltava yli 21 -vuotiaita. Käsiteltyjä tilauksia ei voida peruuttaa mistä tahansa syystä, joten varmista, että olet valmis noutamaan tilauksesi näitä ehtoja.Tilauksesi noutaminen johtaa ylimääräiseen 45 dollarin palautusmaksuun, 35%: n uusintamaksuihin eikä alkuperäisten lähetyskustannusten palauttamiseen.

    Eläimet myytävänä
    Joka tapauksessa meillä on tuhansia eläimiä myytävänä.Verkkosivustollamme olevat kuvat eivät usein ole käytettävissä olevia todellisia eläimiä (ellemme nimenomaisesti määritä, että se on).Nämä valokuvat ovat vain myytävänä olevasta eläimestä ja estetiikka vaihtelevat aina eläimistä toiseen.Joissakin tapauksissa varianssi voi olla merkitys.Otamme mielellämme pyynnöt eläinten tilauksen poimurien seuraamiseksi, mutta emme koskaan pysty takaamaan tätä pyyntöä.

    Petokset
    Valitettavasti saamme huomattavan määrän vilpillisiä tilauksia ja meillä on erityinen tarkistusjärjestelmä sen estämiseksi.Pidätämme kuitenkin oikeuden pyytää kuljettajien lisenssejä ja/tai muita varmennustietoja ennen tilauksen lähettämistä.Luottokorttipetokset ovat vakava liittovaltion lain rikkominen, ja ilmoitamme kaikista petoksista asianmukaisille viranomaisille.Petosten ehkäisysyistä emme voi muuttaa lähetysosoitetta tilauksessa sen asettamisen jälkeen.Tilaus on vaihdettava, jos asiakas haluaa lähettää toiseen lähetysosoitteeseen ja että lähetysosoite on määritettävä uudessa tilauksessa.Huomaa, että luottokorttitilausten on lähetettävä korttinsa laskutusosoitteeseen, joka pankilla on arkistossa.Jos lähetetään toiseen osoitteeseen kuin Paypal, on käytettävä Klarna- tai Cryptocurrency -kassalle.

    Ei peruutuspolitiikkaa
    Kun elävä eläin- tai syöttötilaus on tehty, se on sitoumus ostaa.Emme voi missään olosuhteissa peruuttaa elävää matelijaa, sammakkoeläimiä, hämähäkkiä, skorpionia, elävää tai jäädytettyä syöttöjärjestelmää.Työnkulkumme kieltää ehdottomasti kyvyn peruuttaa, joten varmista, että olet varma siitä, mitä ostat ennen tilauksen lähettämistä.Kiitos.

    Erityiset tajuiset lähetyspäivät
    Koko viikko, joka jatkaa kiitospäivää ja joulua, luo FedExille erittäin suuren määrän.Näinä päivinä ei ole annettu eläintakuita.Toimitus yhdellä näistä päivistä on 100% omalla vastuulla.

    Seksipyyntöjä ja vaihtoehtoja
    Kaiken sukupuolen suorittaminen on erittäin kykenevä ja kokenut henkilökunta, mutta sukupuolen tunnistaminen ei ole 100%Sowe käyttää "parhaita ponnisteluja" tarjoamaan sinulle tilaamasi sukupuolen, mutta tällä palvelulla ei ole implisiittisiä takuita.Kun maksat 10 dollaria seksipalvelustamme, tarjoamme "parhaamme" eläimen sukupuolen määrittämiseksi.Jos saat eläimen, joka ei ole pyytämäsi sukupuoli, emme kuitenkaan voi missään olosuhteissa vaihtaa tai korvata sinulle millään tavalla. Arvostamme sinua ymmärtämään monimutkaisuutta, joka usein liittyy monien eläinten sukupuolen tunnistamiseen.

    Mitoitus

    Koko on aina likimääräistä termejä, kuten kuoriutumista, vauva, pieni, keskikokoinen, iso, nuori, sub-aikuinen tai aikuinen, käytetään vain opasina ja vain referenssipisteinä.Kaikki eläimet kasvavat kuitenkin eri nopeudella, joten saamasi eläimen koosta voi olla eroja.Lähetetyn eläimen todellisesta koosta ei koskaan ole mitään takeita.

    Syöttöhyönteiskäytäntö:
    HUOMAUTUS: Vaikka käytämme asianmukaisia pakkausmenetelmiä ja laatikoita elävien hyönteisten suhteen, ei ole suoraa saapumistakuita millään live -syöttölaitteen lähetyksellä, joka kulkee prioriteettipostin kautta.Jos haluat takuun, meillä on mahdollisuus yön yli toimittaa hyönteisten lähetys 25 dollarilla, joka on verkkosivustomme millä tahansa live -syöttösivulla.

    Kun tilaat matelijan, sammakkoeläimen, tarantulan tai skorpionin Big Apple Pet -tarjonnasta, saat terveellisen huippulaatuisen lemmikin.On kuitenkin sinun tehtäväsi kouluttaa itseäsi uuden lemmikkisi hoidosta.Usein pienet muutokset matelija-, sammakon tai hyönteisten ympäristössä korjaavat tai estävät terveysongelmia.Kun ongelma näyttää, älä odota yrittävän korjata sitä, koska edes yhdellä päivällä voisi olla suuri ero.

    Jos sinulla on kysyttävää lemmikistä, jonka olet ostanut meiltä lämmityksen, valaistuksen, koteloiden, ruokavalion jne. Suhteen, olemme enemmän kuin mielellämme tarjoamalla sinulle asiantuntijaille.Emme kuitenkaan ole eläinlääkäreitä, emmekä voi määrätä tai antaa sinulle neuvottelua lääkkeistä.Jos lemmikkisi on sairas, sinun tulee käydä paikallisessa eläinlääkärissä, joka on erikoistunut matelijoihin ja eksoottisiin olentoihin.

    Pallopythoni

    Parrakas lohikäärme

    Bredli Python

    Maissikäärme

    Kouru

    Sammakot

    Vihreä iguana

    Vihreä puu python

    Erakkorapu

    Jacksonin kameleontti

    Kuningas käärme

    Leopardigekko

    Meksikolainen punainen jalka Tarantula

    Maito käärme

    Mississippi -kartta Kilpikonna

    Punainen häntä boa

    Venäjän kilpikonna

    Hiekka

    Savannah -valvonta

    Toimia

    Verhottu kameleontti

    Länsi -Hognose -käärme

    Vaaleanpunaiset vatsan sivukaulan kilpikonnat (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Ms. Lucile Johns

    Last Updated:

    Views: 6267

    Rating: 4 / 5 (41 voted)

    Reviews: 88% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Ms. Lucile Johns

    Birthday: 1999-11-16

    Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

    Phone: +59115435987187

    Job: Education Supervisor

    Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

    Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.