Vanhat Toccoa Farm Homes Myytävänä | Blue Ridge -koteja myytävänä (2023)

Löydä uusimmat kotiilmoitukset Old Toccoa Farmista, Blue Ridgestä, Georgiasta, tänään!Old Toccoa Farm on hiljainen, viehättävä ja täynnä armollisuutta erinomaisen golf- ja jokiyhteisön ytimessä, jonka juuret ovat yksinkertaisuus, laatu ja luonnon kauneus. Laajat näkymät vuoristoalueiden jyrkkään vesien halki, kohoavia taimenhavaintoja tai kauniita muinaisia ​​huipuja, jotka luovat varjonsa kiemurteleville väylille. Vanhat Toccoa Farmin asukkaat elävät mukavaa ja rentoa elämäntapaa, jossa vallitsee ilmapiiri ja elämä pyörii uskomattoman ulkoilukokemuksen ympärillä perheen ja ystävien kanssa Blue Ridgessä, Georgiassa.Jos haluat lisätietoja myytävistä kiinteistöistä Old Toccoa Farmissa, Blue Ridgessä, Georgiassa, soita meille tänään tai lähetä sähköpostia.

Valmistaudutko ostamaan tai myymään kotia pian Blue Ridgessä?PuheluRick Andrewsin kiinteistötiimiklo706-204-1800. Naapurustosi Old Toccoa Farm, Blue Ridge -kiinteistötiimi on täällä auttamassa navigoimaan Blue Ridgen kiinteistömarkkinoilla.

Old Toccoa Farm, Blue Ridge, kiinteistömarkkinat

Old Toccoa Farm on upea uudelleenmäärittelevä vuori, joka asuu Blue Ridge -vuorilla Pohjois-Georgiassa. Old Toccoa Farmin naapurustossa on jokaiselle jotakin, jossa on erilaisia ​​räätälöityjä tontteja. Kaunis, erottuva vuoristoarkkitehtuuri ja upea 405 hehtaarin omaisuus, joka sijaitsee 4 360 metrin päässä Toccoa-joesta, Old Toccoa Farmista on nopeasti tulossa paras paikka ensisijaisen tai toisen kodin omistamiseen Pohjois-Georgiassa.

Old Toccoa Farmissa myytävät kodit tarjoavat ainutlaatuisen kokoelman tyylikkäitä mökkejä ja mökkitaloja, jotka kunnioittavat aitoa etelä-appalakkilaista käsityötä. Old Toccoa Farm Design Guidelines edistää koteja ja ulkorakennuksia, jotka sulautuvat luonnonympäristöönsä ja ovat oikeassa mittakaavassa ympäristössään. Edistykselliset mallit toimivat saumattomasti yhdessä omistajan elämäntavan ja elinkaaren kanssa. Kannustamalla pienempiä koteja kunnioittamaan "vähemmän on enemmän" -lähestymistapaa, jotta resursseja voidaan käyttää laatuun ja yksityiskohtiin.

Naapurustossa on kuusi eri tyylistä kotia, mukaan lukien The Blackberry, The Honeysuckle, The Persimmon, The Birch, The Trillium ja TheLaurel.

Blackberry-mökkien omakotitaloissa on 2 140 neliömetriä asuintilaa sisältäen kolme makuuhuonetta parvella ja kolme kylpyhuonetta. Ulko-oleskelutila tarjoaa runsaan 786 neliöjalkaa sekä katetun ja suojatun kuistin.

Honeysuckle-mökit ovat suhteellisen pieniä, mutta ne sopivat täydellisesti yksin asumiseen tai eläkeläisille. Koteihin kuuluu 1 022 neliömetriä olohuone, jossa on yksi makuuhuone ja yksi kylpyhuone. Näiden kotien ulkotilassa on 365 neliömetriä kaunis ruokailutila kuisti.

Persimmon-mökkikodeissa on kaunis 1 997 neliömetriä tilava olohuone, jossa on kolme makuuhuonetta ja yhteensä 3 kylpyhuonetta. Täällä oleva ulko-oleskelutila tarjoaa 887 neliöjalkaa, jossa on kaunis etukuisti, joka ei sisälly tähän neliömetriin.

Koivukodeissa on upea pohjaratkaisu, ja niissä on 1 941 neliömetriä asuintilaa ja 684 neliöjalkaa ulkotilaa. Tässä kodissa on myös kolme makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta muodostavat avoimen konseptin oleskelutilan.

Trillium-mökit ovat yhtä kauniita sisältä kuin ulkoa, ja niissä on runsaasti asuintilaa: 1 992 neliöjalkaa sisätilaa ja 1 247 neliöjalkaa ulkotilaa. Näissä kodeissa on kahden auton autotallit, suuret kannet, ulkooleskelualue, jossa on kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta.

Lopuksi Laurel-kodit eroavat hieman muista tarjoten kauniin katetun ulkoruokailutilan upeilla arkkitehtonisilla yksityiskohdilla. Kansi on kooltaan 888 neliöjalkaa, kun taas sisätiloissa on 1 975 neliöjalkaa olohuonetta. Tässä kodissa on kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta, joiden toisessa kerroksessa on suuri parvi.

Monia kauniita ominaisuuksia kodeissa ovat maanalaiset yhdyskuntapalvelut ja Blue Ridge Cityn vesi ja yksityinen viemärijärjestelmä, mikä poistaa yksittäisten kaivojen ja saostusjärjestelmien tarpeen ja jatkuvat kustannukset. Muita kodin ominaisuuksia voivat olla setripuinen, -lauta ja -lista, tinakoristeet, Tennesseen peltokivi, poppelin kuori, karkea sahatavara, johanneksenleipäpuu, arkkitehtoniset vyöruusut, setriterassi, leveä lankkulattia, luonnonpuu ja pelti, verhotut ja puiset ikkunat, maalaismaiset palkit, maalaismaiset koristeet, graniittiset työtasot, laattakylvyt, energiatehokkaat laitteet, maalaismainen laitteisto. Nämä kodit antavat maalaismaisen ja viehättävän tunnelman, vaikka ne ovat hyvin nykyaikaisia, kalustettuja ja suunniteltuja, joten ne tuntuvat raikkailta ja uudelta.

Old Toccoa Farmin maa-alue soveltuu erinomaisesti asuintalojen rakentamiseen. Kotisivut vaihtelevat yleensä puolesta kolmeen neljäsosaan hehtaaria, ja monet palaavat lisävihreälle alueelle tarjoten vaikuttavat, laajat näkymät. Old Toccoa Farmsin kodit ovat tyypillisesti 550 000 dollarin ja hieman yli 1,0 miljoonan dollarin välillä.

Old Toccoa Farm, Blue Ridge, yhteisön mukavuudet

Old Toccoa Farm on jännittävä paikka asua Blue Ridge -vuorilla Pohjois-Georgiassa. Alueella on erinomaiset ostos-, ruokailu-, musiikki-, taide- ja juhlakalenteri sekä maailmanluokan ulkoleikkipaikka. Täällä kaikenikäiset harrastajat voivat käyttää kuuluisaa Appalachian Trail -polkua, Ocoee Whitewater Centeriä ja Lake Blue Ridge -järven kauniita kristallinkirkkaita vesiä.

Naapuruston kiinteistönomistajat arvostavat suuresti sitä, että heillä on molempien maailmojen parhaat puolet. Vain viiden kilometrin päässä kaupungista sijaitseva asukkaat voivat helposti olla vuorovaikutuksessa ja olla spontaaneja kaiken kaupungin kanssa. Matkalla pidemmälle noin 10 minuuttia voit nauttia kauniista vuoristonäkymistä ja yli 4 000 Toccoa-joen julkisivun jalkaa. Täällä oleva yhteisö tarjoaa mielenrauhaa, joka liittyy asumiseen yksityisessä ja turvallisessa yhteisössä.

Kaikki Old Toccoa Farm -alueen palvelut keskittyivät alun perin golfiin, uintiin ja tennikseen, koska alue houkutteli iäkkäitä ikäryhmiä. Löydät golfin puhtaimmassa muodossaan, mikä on erilainen kokemus. Alkuperäinen ruoho, pahat bunkkerit ja poikkeukselliset pitkän kantaman vuoristomaisemat täydentävät tämän ainutlaatuisen radan taustaa. Bunker Hillimme suunniteltiin par 72 -kentällä, jonka kokonaispituus on 6 707 jaardia. Kurssi kiemurtelee upeiden 125 hehtaarin harjujen ja niittyjen läpi, ja sen korkeudella on 280 jalkaa, josta on upeat näkymät Chattahoochee- ja Cherokee Nation -metsiin ja ympäröiviin laaksoihin.

Nykyään kehitys keskittyy perheeseen ja sisältää kaiken ikäisille erinomaista toimintaa. Perheystävällinen on se, mistä on kyse. Ostajat nauttivat kävelyreiteistä, melonnasta, perhokalastuksesta ja kulttuurisesti rikkaista ohjelmista. Käytettävissä on myös monia sosiaalisia aktiviteetteja ja hallittua pääsyä ainutlaatuisiin tarjontaan kiinteistön ulkopuolella, kuten urheilusaveja, ratsastusta ja veneilyä Blue Ridge -järvellä. Old Toccoa Farm etsii jatkuvasti tapoja investoida elämäntapatarjouksiin, jotka ajan myötä varmistavat kestävän tasapainon mukavuudet ja toiminnot, jotka vastaavat kiinteistönomistajien tarpeita.

Oletetaan, että etsit jotain hieman ainutlaatuisempaa ja rauhallisempaa. Maatilan vuoristotyylinen elämäntapa tarjoaa pääsyn yli 420 hehtaarin alueelle, jota voi tutkia jalan tai pyörällä kauniita polkuja pitkin. Kulje henkeäsalpaavaa saniaisia ​​sisältävää laaksoa pitkin vanhan Cherokee-intiaanien polun joukossa tai rentoudu ja istu lempeästi rauhallisen, kauniin Toccoa-joen rannalla.

Yli 4 360 metrin pituisen joen julkisivun ansiosta asukkaat voivat helposti nauttia rauhallisesta tulvivasta vedestä samalla kun he nauttivat ajasta ystävien ja perheen kanssa grillaamalla rannalla, rentoutuen kivellä ympärilläsi virtaavan veden ääressä tai kellua putkessa alas järvessä, kajakilla. , kanootti tai perhokala, päätös on sinun!

Old Toccoa Farm, Blue Ridge, koulun tiedot

Old Toccoa Farmin asukkaat ovat The Fannin County School Districtissä, joka palvelee Blue Ridgen aluetta Georgiassa. Oppilaat käyvät kolmessa peruskoulussa, yhdessä yläkoulussa ja yhdessä lukiossa. Peruskouluja ovat Blue Ridge Elementary School, East Fannin Elementary School ja West Fannin Elementary School. Yläkoulua kutsutaan Fannin County Middle Schooliksi, ja lukion luokkalaiset osallistuvat Fannin County High Schooliin. Koulupiirissä koulutetaan opiskelijoita esikoulusta lukioon. Alue on osavaltion huippuluokkaa koulutuksen laadussa. Osio tarjoaa parhaan mahdollisen koulutuksen ja tarjoaa erinomaisia ​​opetusohjelmia yleisurheilussa, taiteessa ja yhteisössä. On olemassa vahva visio, joka varmistaa kaikkien opiskelijoiden menestymisen kullakin tasolla ja 100 %:n valmistumisasteen.

Vanha Toccoa Farm, Blue Ridge, ympäröivät kaupunginosat

Old Toccoa naapurustossa on monia kauniita ympäröiviä yhteisöjä, yksi monista kauniista lähistöllä on Mineral Bluff. Täällä asuu yksinkertainen pieni risteysalue, joka oli aikoinaan vilkas yhteisö, kun rautatie oli saapunut vuosisadan vaihteessa. Se sijaitsee seuraavassa junapisteessä, joka menee koilliseen Blue Ridgen kaupungista, joka aikoinaan kehui alueen parhaista mineraalilähteistä. Monet ihmiset kerääntyivät tänne rautateitse ja myöhemmin maanteillä kokemaan virkistäviä, virkistäviä vesiä. Nämä vuosisadan vaihteen tulokkaat rakensivat kesäkoteja ja seurustelivat uusien naapureidensa kanssa. Lopulta suosio hiipui, kun mineraalikylpylä jätti jälkeensä hiljaisen asukkaista koostuvan asuinyhteisön. Nykyään on jäljellä historiallinen varasto, vanha kirkko, joka on edelleen käytössä, ja posti. Monet Mineral Bluffin alueelle jääneet rakennukset ovat ensisijaisesti yksityisomistuksessa olevia koteja, jotka edustavat Mineral Bluffsin parhaita päiviä kukoistavana yhteisönä.

Toinen suosittu kaupunginosa lähellä Old Toccoa Farmia sisältää Morgantonin, joka on vain lyhyen 10–15 minuutin ajomatkan päässä. Morgantonin yhteisö perustettiin vuonna 1853 Fanninin piirikunnan läänin pääkaupungiksi ja pysyi sellaisena vuoteen 1895. Kun lääni vaihtoi sydämensä uuteen kotiinsa äskettäin perustetussa Blue Ridgen kaupungissa, läänin pääkaupungin tarkoitus oli mukautua läänin kasvuun. . Morganton sai vihdoin osan toiminnasta, kun Lake Blue Ridge kehitettiin kaupungin reunaa pitkin ja tarjosi vesivirkistystä veden ystäville. Uinti, vaellus, retkeily ja Morganton Pointin virkistysalue, josta on näköala Blue Ridge -järven taivaansinisille vesille, tarjoaa 37 leirintäaluetta, 13 piknikpöytää ja suojan, jossa on mahdollisuus uida ja kalastaa, sekä veneiden vesillelaskupaikka. Tästä lisäkehityksestä huolimatta Morganton on pysynyt rauhallisena pikkukaupunkina, joka on täynnä yksinkertaisia, terveellisiä ihmisiä.

Asuminen Old Toccoa Farmissa, Blue Ridgessä

Ne, jotka haluavat laajentaa luovaa horisonttiaan, voivat tehdä sen asumalla Old Toccoa Farmissa, Blue Ridgessä, Georgiassa. Kaunis taidekeskeinen Blue Ridgen kaupunki sijaitsee kivenheiton päässä alueelta. Täällä asukkaat voivat viettää aikaa vaelellen monien gallerioiden ja omalaatuisten liikkeiden läpi samalla kun hyödyntävät luovaa kirjoittamista, keramiikkaa, maalausta, valokuvausta ja paljon muuta kuuluisassa Blue Ridge Mountains Arts Centerissä. John C. Campbell Folk School on myös oma kokemus maailmanluokan taiteen ja käsityön, musiikin ja tanssin sekä koulutusohjelmien ja tapahtumien kera.

Vanhoilla Toccoa Farmin asukkailla on pääsy uskomattomaan luetteloon aktiivisista ja passiivisista harrastuksista. Jos unelmasi ovat aktiivinen harrastaja, löydät maailmanluokan vaellusreitit Appalakkien ja Benton McKayen runsailla haastavilla yksiraiteisilla maastopyöräreiteillä, jotka sopivat sinulle täydellisesti. Reittien läheisyydessä asuvat asukkaat voivat kokeilla innostavaa luokan 4 koskenlaskua Olympic Whitewater Centerissä, joka on hyvin hoidettu urheilukenttä läheisellä Noontootla Creek Farmsilla.

Old Toccoa Farm sijaitsee yli 1,5 miljoonan hehtaarin Chattahoochee- ja Cherokee National Forests -metsien keskellä. Tarjoaa todella paljon mahdollisuuksia sellaisenaan, joskus pelkkä sen ääneen sanominen saa sinut kananlihalle!

Old Toccoa Farmin yhteisö on myös lähellä päiväretkiä kaikkeen, mitä Georgiassa Atlantassa on tarjottavanaan. Ne, jotka haluavat jättää päivän pois kaupungista ja nauttia jostain täysin uudesta, voivat tehdä sen Atlantan monien vaihtoehtojen avulla. Atlantassa on piilotettu helmi joka kulman takana löydettäväksi, mukaan lukien monipuoliset ruokailumahdollisuudet, huippunähtävyydet, uskomattomat taiteet ja viihde. Jos käytät aikaa vierailla, et halua missata näitä tärkeimpiä nähtävyyksiä, mukaan lukien kaupungin sydämen keskustan ydin, täydellinen lähtökohta ensikertalaisille.

Muita Centennial Olympic Parkin aktiviteetteja ovat Georgia Aquarium, World of Coca-Cola, CNN:n globaali pääkonttori ja Atlantan lastenmuseo, jotka ovat kaikki kävelymatkan päässä toisistaan. Beyond Centennial Olympic Park, tutustu muihin tärkeimpiin nähtävyyksiin, kuten High Museum of Art, Zoo Atlanta ja Atlanta Botanical Garden.

Atlanta tarjoaa kaikkea monista korkeatasoisista gourmet-ruokista etelän suosikkiruokiin, jotka tyydyttävät jokaisen makuhermon! Keittiömestarit ja kansainväliset ruoat tekevät Atlantan ruokakulttuurista ainutlaatuisen dekadenttisella valikoimallaan. Kaikki ravintolat ovat rentoja ja tervetulleita ruokailijat avosylin tarjoamalla maailmanluokan palvelua.

Musiikki, elokuvat ja popkulttuuri ovat vertaansa vailla Atlantassa. Ota selvää Atlantan elokuvasta Atlanta Movie Toursilla, mukaan lukien kuuluisat Atlanta-elokuvasivustot, jotka ovat esillä Walking Deadissa ja Nälkäpelissä. Innokkaille musiikin ystäville Atlanta isännöi yli 30 festivaaleja vuosittain.

Atlantan taidealue levisi kauas kaupungin maailmanluokan tapahtumapaikoista; Midtown tunnetaan Atlantan "taiteen sydämenä". Sijaitsee kuuluisan Peachtree Streetin varrella, vain muutaman kilometrin päässä keskustasta pohjoiseen, ja siellä on suurin taidelaitosten ja -organisaatioiden keskittymä Kaakkoisosassa. Vieraile lopuksi East Buckheadin kuuluisassa Beverly Hillsissä, joka on muodikkaiden ostospaikka Etelä-Yhdysvalloissa.

Hyppää takaisin Old Toccoa Farmiin, Blue Ridge -kiinteistöilmoituksiin >>>

Katso kaikki myytävät kodit paikassa Blue Ridge, GA >>>

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: The Hon. Margery Christiansen

Last Updated: 02/12/2023

Views: 5659

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: The Hon. Margery Christiansen

Birthday: 2000-07-07

Address: 5050 Breitenberg Knoll, New Robert, MI 45409

Phone: +2556892639372

Job: Investor Mining Engineer

Hobby: Sketching, Cosplaying, Glassblowing, Genealogy, Crocheting, Archery, Skateboarding

Introduction: My name is The Hon. Margery Christiansen, I am a bright, adorable, precious, inexpensive, gorgeous, comfortable, happy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.