Pentuja myytävänä | 100 dollaria, 200 dollaria, 300 dollaria, 400 dollaria, 500 dollaria ja ylöspäin (2024)

Jos olet etsinyt "Pentuja myytävänä lähelläni,” ”Pentuja adoptoitavaksi lähelläni," tai jopa "Koiria myytävänä lähelläni,", niin olet päätynyt oikealle sivulle. Olemme koonneet laajan luetteloluettelon, joka auttaa sinua löytämään täydellisenpentutaikoira adoptoitavaksimaksamatta liikaa. Vieritä kansainvälisille vierailijoillemme alas ja tarkista, onko maassasi koirien pelastuspalveluita ja turvakoteja.American Humane Society

Harkitse seuraavan lemmikkisi adoptoimista tai pelastamista monista alla olevista voittoa tavoittelemattomista järjestöistä. Samalla et ehkä pysty löytämäänilmaisia ​​pentuja adoptoitavaksi.Pelastuskoiria voi kuitenkin löytää kohtuulliseen hintaan. Joskus adoptiomaksu on 100 tai vähemmän, mutta voit odottaa maksavan 200–300 lemmikin pelastamisesta suurimman osan ajasta.Humane Society International

Etsitpä sittenMopsit myytävänä lähelläni,pentuja myytävänä FL, taipentuja myytävänä alle 500 dollaria,Löydät sen ja paljon muuta 1000-luvun tai koiranpelastus- ja pentutarhoista, jotka on lueteltu alla olevilla sivuilla. Muista, että meillä on 50 yksittäistä osavaltiosivua, joista löydätMopsit myytävänä lähelläni,pentuja myytävänä Ohiossa,Hialeah myytävänä, taiPentuja myytävänä Hollywoodissa, FL.Global Rescue

Lisäksi jokaisessa osavaltiossa on napsautettava linkki, josta löydätpentuja adoptoitavaksi lähelläni. Joten älä katsopentuja adoptoitavaksi Petsmartissatai lemmikkikauppaan, kun löydät ihanan koiran pelastettavaksi jostakin listatuista organisaatioista. Et vain pelasta koiran henkeä, vaan sinusta tulee elinikäinen ystävä!

Edistämme adoptiota ja pelastusta verrattuna kasvattajalta tai lemmikkiliikkeestä maksamiseen liikaa. Emme ole yhteydessä mihinkään luetelluista organisaatioista, joten ole hyvä ja tee tutkimusta. Jaa sivumme sosiaalisessa mediassa ja auta edistämään lemmikkien adoptiota. Harkitse seuraavan lemmikkisi adoptoimista tai pelastamista monista alla olevista voittoa tavoittelemattomista järjestöistä.

Etsi myytäviä koiria alle 200 dollaria, 300 dollaria, 400 dollaria, 500 dollaria ja enemmän.

Pentuja myytävänä Arizonassa, AZ

Etsi tavallisia, kääpiö-, lelu-, teekuppi- ja mikrokoiria myytävänä, adoptoitavaksi ja pelastettavaksi lähelläni Arizonassa, AZ.

Pentuja myytävänä Kaliforniassa, CA

Etsi tavallisia, miniatyyrejä, leluja, teekuppeja, mikrokoiria myytävänä, adoptoitavaksi ja pelastettavaksi lähelläni Kaliforniassa, Kaliforniassa.

Pentuja myytävänä Coloradossa, CO

Etsi tavallisia, kääpiö-, lelu-, teekuppi- ja mikrokoiria myytäväksi, adoptoitavaksi ja pelastettavaksi lähelläni Coloradosta, CO.

Pentuja myytävänä Connecticutissa, CT

Etsi tavallisia, kääpiö-, lelu-, teekuppi- ja mikrokoiria myytäväksi, adoptoitavaksi ja pelastettavaksi lähelläni Connecticutissa, CT.

Pentuja myytävänä Floridassa, FL

Etsi tavallisia, miniatyyrejä, leluja, teekuppeja, mikrokoiria myytävänä, adoptoitavaksi ja pelastamiseksi lähelläni Floridasta, Floridasta.

Pentuja myytävänä Georgiassa, GA

Etsi tavallisia, kääpiökoiria, leluja, teekuppeja, mikrokoiria myytävänä, adoptoitavaksi ja pelastamiseksi lähelläni Georgiassa, GA.

Pentuja myytävänä Illinoisissa, IL

Etsi tavallisia, kääpiö-, lelu-, teekuppi- ja mikrokoiria myytäväksi, adoptoitavaksi ja pelastettavaksi lähelläni Illinoisissa, IL:ssä.

Pentuja myytävänä Massachusettsissa, MA

Etsi tavallisia, miniatyyrejä, leluja, teekuppeja, mikrokoiria myytävänä, adoptoitavaksi ja pelastuspalveluksi lähelläni Massachusettsissa, MA.

Pentuja myytävänä Michiganissa, MI

Etsi tavallisia, miniatyyrejä, leluja, teekuppeja, mikrokoiria myytävänä, adoptoitavaksi ja pelastamiseksi lähelläni Michiganissa, MI.

Pentuja myytävänä, Minnesota, MN

Etsi tavallisia, kääpiö-, lelu-, teekuppi- ja mikrokoiria myytäväksi, adoptoitavaksi ja pelastettavaksi lähelläni Minnesotassa, MN:ssä.

Pentuja myytävänä New Jerseyssä, NJ

Etsi tavallisia, kääpiökoiria, leluja, teekuppeja, mikrokoiria myytävänä, adoptoitavaksi ja pelastamiseksi lähelläni New Jerseystä, NJ:stä.

Pentuja myytävänä New Yorkissa, NY

Etsi tavallisia, miniatyyrejä, leluja, teekuppeja, mikrokoiria myytävänä, adoptoitavaksi ja pelastuspalveluksi lähelläni New Yorkista, NY:stä.

Pentuja myytävänä Pohjois-Carolinassa, NC

Etsi tavallisia, miniatyyrejä, leluja, teekuppeja, mikrokoiria myytävänä, adoptoitavaksi ja pelastamiseksi lähelläni Pohjois-Carolinassa, NC.

Pentuja myytävänä Pennsylvaniassa, PA

Etsi tavallisia, kääpiökoiria, leluja, teekuppeja, mikrokoiria myytävänä, adoptoitavaksi ja pelastamiseksi lähelläni Pennsylvaniassa, PA.

Pentuja myytävänä Texasissa, TX

Etsi tavallisia, kääpiökoiria, leluja, teekuppeja ja mikrokoiria myytävänä, adoptoitavaksi ja pelastettavaksi lähelläni Texasissa, TX:ssä.

Kansainvälinen koirapelastus

Yhdysvalloista on mahdollista löytää kasvattajia ja pelastajia, jotka toimitetaan maahan, mutta on aina helpompi adoptoida koiranpentu tai aikuinen paikallisesti omassa maassasi. Olen lisännyt 20 parasta kansainvälistä pelastusta maittain auttamaan sinua etsimään.

Koirapelastus Argentiinassa

El Paraiso de Los Animales on Argentiinan suurin eläinsuoja. Se on koti mover700 eläimelle, mukaan lukien 400 koiraa ja monia kotieläimiä. Toisin kuin useimmat turvakodit, eläinten ei tarvitse majoittua häkeissä, vaan ne voivat liikkua vapaasti kiinteistössä.

Koirapelastus Australiassa

PetRescue on ollut osa todellista yhteiskunnallista muutosta lähes 20 vuoden ajan tekemällä lemmikkien adoptiosta yleisempää. Australian eläimet on pelastettu osittain tekemämme työn ansiosta.

Koirien pelastuspalvelu Kanadassa

Dog Tales on koirien pelastus- ja hevosensuojelualue King Cityssä Ontariossa, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa. Se on hämmästyttävän 50 hehtaarin vehreillä peltoilla, mäkiä ja metsäisiä alueita. Lääkärinhoidon lisäksi tiimimme antaa pelastajillemme kaiken rakkauden, huomion ja koulutuksen, jota he tarvitsevat parantuakseen vaikeasta elämästään ja löytääkseen pysyvän, rakastavan kodin, mitä useimmat heistä tekevät. Dog Tales on koti kaikille muille niin kauan kuin he sitä tarvitsevat.

Koirien pelastustyöt Tanskassa

Animal Protection Denmark on vuodesta 1875 lähtien toiminut ryhmä, joka on pääosin rahoitettu yksityisillä lahjoituksilla. Pelastamme ja hoidamme eläimiä jokaisella Tanskan 13 alueella, mikä on osa työtämme. Vapaaehtoiset piirijohtajamme huolehtivat suorasta työstämme eläinten auttamiseksi. Eläinpelastuspalvelulla on jokaisessa piirissä useita vapaaehtoisia piirijohtajia ja assistentteja.

Koirapelastus Ranskassa

Les Amis des Animaux on vapaaehtoisten johtama ryhmä (hyväntekeväisyys), joka tekee tiivistä yhteistyötä turvakotien kanssa auttaakseen eniten apua tarvitsevia koiria ja kissoja. Tarjoamme erityishoitoa sitä tarvitseville ihmisille, olivatpa sitten iäkkäitä, nuoria, raskaana olevia tai vakavasti sairaita. Ne ovat heikkoja; olemme heidän äänensä ja työskentelemme kiihkeästi ja taukoamatta parantaaksemme maailmaa ja ihmisten elämää.

Koirapelastus Saksassa

Alueella on kaksi paikallista turvakotia. Koska terveiden selkärankaisten eläinten eutanasia on kielletty Saksassa (lukuun ottamatta niitä, joita käytetään elintarviketuotannossa), molemmat ovat tappamattomia turvakoteja. Hänntien ja korvien kynsien poistaminen ja telakointi on myös kiellettyä, koska niihin liittyy ei-toivottuja amputaatioita, jotka rasittavat eläimen kehoa ja mieltä.

Koirien pelastuspalvelu Intiassa

Pyrimme eliminoimaan ihmisten ja katukiirien välisen kitkan perustamalla inhimillisen ja pitkäkestoisen eläinympäristön, josta hyötyvät Intian asukkaat Dharamsala.

Koirapelastus Italiassa

Italialainen eläinsuojelujärjestömme on nimeltään FURRY RESCUE ITALY. Löydämme koteja hyväksikäytetyille, ei-toivotuille ja hylätyille koirille Italiasta ja ulkomailta. Olemme joukko vapaaehtoisia, jotka työskentelevät väsymättä pelastaakseen mahdollisimman monia lemmikkejä ympäri Eurooppaa ja Iso-Britanniaa.

Koirien pelastustyöt Japanissa

Lemmikkikauppiaiden liiketoimintakäytäntöihin liittyvien ristiriitojen vuoksi monet ihmiset, jotka haluavat pitää lemmikkejä, eivät ehkä halua ostaa tai adoptoida niitä näistä laitoksista. Japanissa voittoa tavoittelemattomat organisaatiot ja eläinten pelastusryhmät työskentelevät keskeytyksettä eläinten pelastamiseksi ja suojelemiseksi. Lisäksi he tekevät kaikkensa sijoittaakseen pelastetut eläimet uusiin koteihin.

Koirien pelastuspalvelu Luxemburgissa

4 Paws Walking and Rescue on turvasatama näille kulkukoirille, toivon paikka karvaisille ystävillemme, jotka ovat kärsineet niin paljon ilman omaa tekoaan, siltana heidän ikuiseen kotiinsa, jossa heitä vaalitaan rakastavan perheen jäseninä. perhe, ja paikka, jossa koiran rakkautta arvostetaan – ja siitä vastavuoroisesti – sanojen ulkopuolella.

Koirien pelastuspalvelu Meksikossa

Compassion Without Borders on pelastanut köyhiä kulmahampaat rajan eteläpuolelta vuodesta 2001 lähtien. Tähän mennessä yli 2 100 koiraa on pelastettu kuolemasta.

Koirien pelastus Alankomaissa

Olemme täällä kaikkia lemmikkejä varten, niin omistajilla kuin ilman. Täällä on harvinaista, että päivääkään ei tapahdu niin sairaita, loukkaantuneita tai traumatisoituneita eläimiä, että uuden mahdollisuuden antaminen vaatisi lähes yli-inhimillistä ponnistelua. Suuntaamme jatkossakin ponnistelumme, sitoutumisemme ja uskomme tämän tavoitteen saavuttamiseen, mutta luonnollisesti pidämme parempana, ettei se ole välttämätöntä.

Koirapelastus Norjassa

ROLDA Gatehunder fra Romania Oslo og Omegn rekisteröitiin Norjan rekisterikeskuksen Brnnysundregistreneen vuonna 2012 lisätäkseen varoja ja lisätäkseen yleisön tietoisuutta ROLDAn pelastustoimista Romaniassa.

Koirien pelastustyöt Puerto Ricossa

Johtajamme Bonnie Lukas perusti Second Chance Animal Rescuen voittoa tavoittelemattomaksi 501(c)3-järjestöksi helmikuussa 2000. Tarjoamme pelastus-, kuntoutus- ja pysyviä koteja koirille, jotka on hylätty tai pahoinpidelty ja vedetty pois Puerto Ricon kaduilta.

Koirien pelastustyöt Qatarissa

Paws Rescue Qatar pelastaa ja sijoittaa uudelleen kotiin kulkukoiria ja hylättyjä koiria ja kissoja Dohassa. Voittoa tavoittelematon eläinsuoja- ja pelastusryhmä PAWS on sitoutunut tarjoamaan kodittomille ja pelastetuille eläimille turvapaikan, kunnes löydämme niille vastuulliset, rakastavat kodit. Kaikki tarhassamme olevat ja matkalla olevat eläimet ovat riippuvaisia ​​varainkeruuhenkilöistä, vapaaehtoisista ja lahjoituksista turvallisen asuinpaikan luomiseksi.

Koirapelastus Singaporessa

Haluatko laajentaa perhettäsi uudella karvaisella jäsenellä? Pelasta koirat, kissat ja muut pienet eläimet lemmikkien adoptiolaitoksissa Singaporessa. Koiran, kissan tai kanin hoitaminen ei kuitenkaan ole yksinkertaista. Se vaatii vakavaa omistautumista. Jos olet tutkinut asiaa ja olet valmis laajentamaan perhettäsi, harkitse lemmikin adoptoimista Singaporessa!

Koirapelastus Espanjassa

Scooby on antanut hylättyjä ja pahoinpideltyjä eläimiä kotiin yli 30 vuoden ajan. 1990-luvulla paljastimme galgoja (espanjanvinttikoiria) vastaan ​​tehdyt kauhut. Meillä on yli tuhat koiraa, kissaa ja 200 kotieläintä pyhäkössämme, mikä tekee meistä Espanjan suurimman turvapaikan. Meillä on useita turvakoteja Castilla y Leónissa, erityisesti Medina del Campossa, Valladolidissa, Zamorassa ja Palenciassa.

Koirapelastus Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa

Oletko harkinnut lemmikin tuomista kotiin? Arabiemiirikuntien eläinsuojat tarjoavat hylätyille ja kulkueläimille erikoishoitoa, kodin ja paremman tulevaisuuden. Voit ottaa yhteyttä näihin Emiraateissa sijaitseviin turvakotiin ja pelastuslaitoksiin, jos haluat adoptoida lemmikin tai tehdä vapaaehtoistyötä aikaa tai rahaa.

Koirapelastus Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Yllä oleva sivusto korostaa 15 Englannin parasta koiranpelastusta. Voit oppia lisää Yhdistyneen kuningaskunnan parhaista eläinten pelastajista ja turvakodeista vierailemalla yllä olevalla sivustolla.

Koirien pelastus Uruguayssa

Voittoa tavoittelematon järjestö, joka on sitoutunut lastenhoitoon, adoptiota edeltävään sterilointiin ja sterilointiin katkaistakseen kodittomien eläinten kierteen Uruguayssa.

Pentuja myytävänä | 100 dollaria, 200 dollaria, 300 dollaria, 400 dollaria, 500 dollaria ja ylöspäin (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated:

Views: 5561

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.