Katso ylellisyyden Boeing 757: n sisällä, joka kantaa erittäin rikkaasti 165 000 dollarin-henkilöä yksityisiä "lentoristeilyjä" paikkoihin, kuten Madagaskar ja Japani (2024)

Chevron -kuvake Se osoittaa laajennettavan osan tai valikon tai joskus aiemmat / seuraavat navigointivaihtoehdot.Kotisivu

Uutiskirjeet

Tilata

Koti Matkustaa

Taylor sateet

2023-08-01T09: 02: 00Z

See inside the luxury Boeing 757 that carries the ultra-rich on $165,000-a-person private 'air cruises' to places like Madagascar and Japan (1)

Abercrombie & Kent
  • Ihmiset purkavat yli 100 000 dollaria Abercrombie & Kentin ylellisyyttä maailman ympärillä.
  • Matkat käyttävät Boeing 757 -suihkua, joka on varustettu 48 ensiluokkaisella, valhepaikalla.
  • A & K: n seuraava kiertue on selvästi loppuunmyyty.

Sisäpiiri suosittelee heräämistäSee inside the luxury Boeing 757 that carries the ultra-rich on $165,000-a-person private 'air cruises' to places like Madagascar and Japan (2) Aamupanimo, päivittäinen uutiskirje.

Kiitos ilmoittautumisesta!

Päästä suosikkiaiheisiin henkilökohtaiseen syötteeseen, kun olet liikkeellä.

Nointyypillisen yhden perheen kodin hintaMississippissä ultra-rikkaat seikkailijat voivat viettää kolme viikkoa kulkevan maailmaa yksityisen suihkukoneen kautta kiitos Abercrombie & Kent "Air Cruise" -tapahtumasta.

Legendaarinen perusti vuonna 1962Globetrotter Geoffrey Kent, Luxury Travel Company on pitkä historia luoda premium-kokemuksia, jotka kohdistuvat korkealle maksaville asiakkaille.

A&K pääsi lopulta yksityiseen suihkukonttoriin avajais "Royal Air Tour" vuonna 1989, ja vuonna 2013 se oli edelläkävijäMaailman ympäri26 päivän matkalla Amazonin ja Samoan kaltaisiin paikkoihin.Matka maksoi 105 000 dollaria ja käytti erityisesti modifioitua Boeing 737: tä.

"Nykyään on paljon varakkaita ihmisiä, joilla on rahaa matkustaa ja haluaa nähdä maailman"Kent kertoi NBC News -sivustolle vuonna 2013."Ne ovat rahaa rikkaat ja köyhät. Tämä on hieno tapa nähdä mahdollisimman paljon maailmaa lyhyessä ajassa. Ja todella nauttia siitä."

Nykyään A & K: n Air-seikkailut käyttävät räätälöityjä Boeing 757: tä, joka on varustettu 48 ensimmäisen luokan istuimella, jokaisella on täysin valehtelevat ominaisuudet.Nykyiset matkat alkavat 135 000 dollarista.

Se on kallis matka, mutta se on myös kattava.Kuusinumeroinen hintalappu sisältää hotelleja, kuten Ritz-Carlton, kaikki yksityiset lennot ja aktiviteetit, kuten hierontaa, snorklausta, safaria ja yksityisiä kulinaarisia oppitunteja.

Tässä on mitä ihmiset voivat odottaa ALA: A & K: n lumoavan 757 yksityisen lentokoneen.

A&K: lla on tällä hetkellä vain yksi varattavissa oleva maailmanlaajuinen kiertue verkkosivustollaan, ja hinta alkaa noin 165 000 dollaria henkilöä kohti.

See inside the luxury Boeing 757 that carries the ultra-rich on $165,000-a-person private 'air cruises' to places like Madagascar and Japan (3)

Abercrombie & Kent

Lähti helmikuussa 2024 yli kolmen viikon "villieläinten safari"Kiertue kiertää maapallonAlkaen Portlandista, Oregonista, ja lopulta kulkee länteen kohti Bostonia.

Lentokone pysäyttää kahdeksan pysähtymistä koko 25 päivän reittiä pitkin, vierailevat maissa, kuten Japanissa, Madagaskarissa, Intiassa ja Keniassa.

See inside the luxury Boeing 757 that carries the ultra-rich on $165,000-a-person private 'air cruises' to places like Madagascar and Japan (4)

Abercrombie & Kent

Koska Boeing 757: tä ei ole rakennettu pidennettyyn pitkän matkan matkalle, sen on lopetettava polttoainetta kaupunkien välillä, kuten A & K: n ensimmäisellä osassa Portlandista Japaniin.

Tämä on samanlainen kuinPohjois -Tyynenmeren Airwaysin suunnitelma lentää Yhdysvalloista Manner -Aasiaan Anchorage, Alaskan kautta, käyttämällä 757 kapeaa runkoa.

A & K -verkkosivustolla on julkaistu kolme muuta retkiä - joista kaksi on edelleen muotoiltu ja joista kolmas on jo loppuunmyyty.

See inside the luxury Boeing 757 that carries the ultra-rich on $165,000-a-person private 'air cruises' to places like Madagascar and Japan (5)

Abercrombie & Kent

Jälkimmäinen, joka lähtee syyskuussa 2023, onkeskittynyt yksinomaan Afrikkaanja maksaa noin 135 000 dollaria henkilöä kohti, mutta odotuslista ehdottaa, että nämä kalliit matkat eivät kärsi kysynnän pulasta.

Kuusinumeroiset hintamerkit sisältävät hienot retket, viiden tähden hotellit ja tietysti yksinoikeudella yksityinen suihkukone, joka on vuokrattu Islandairista.

See inside the luxury Boeing 757 that carries the ultra-rich on $165,000-a-person private 'air cruises' to places like Madagascar and Japan (6)

Abercrombie & Kent

Se23-vuotias lentokone on lentänyt useille operaattoreilleEnnen Icelanlairia, mukaan lukien American Trans Air ja Yhdistyneiden Kansakuntien humanitaarinen ilmapalvelu.

Points Guy: n mukaan Reykjavikissa sijaitseva lentoyhtiö huolehtii kaikista lennoihin liittyvistä logistiikasta.

See inside the luxury Boeing 757 that carries the ultra-rich on $165,000-a-person private 'air cruises' to places like Madagascar and Japan (7)

Abercrombie & Kent

Tähän sisältyy reitin suunnittelu,Henkilöstölentäjät ja lentoemäntätja ateriapalvelujen järjestäminen.

Asiakkaat eivät kuitenkaan löydä mitään Icelandair -logoja lentokoneen ulkopuolelta tai esimerkiksi merkkisiä vilttejä tai ruokailuvälineitä aluksella.

See inside the luxury Boeing 757 that carries the ultra-rich on $165,000-a-person private 'air cruises' to places like Madagascar and Japan (8)

Peter Gudella/Shutterstock

SamankaltainenDonald Trumpin hieno Boeing 757 yksityinen suihkukoneSiinä on jättiläinen "T" hännässä, A & K: n logo on näkyvä.

Sen sijaan A&K on rapattu ikonisen Ampersand -logonsa hännään ja yrityksen nimen jokaisella istuimella.

See inside the luxury Boeing 757 that carries the ultra-rich on $165,000-a-person private 'air cruises' to places like Madagascar and Japan (9)

Abercrombie & Kent

On myös vaikea kaipaamaan jättiläistä "Abercrombie & Kent" -nimi, joka on maalattu rungon yli.

Jokaisessa kermanvärisessä lounalissa on tyypillisiä ensiluokkaisia etuja, mukaan lukien voima, runsaasti jalkatilaa, suurta tarjotinpöytää ja valheiden vuoteita.

See inside the luxury Boeing 757 that carries the ultra-rich on $165,000-a-person private 'air cruises' to places like Madagascar and Japan (10)

Abercrombie & Kent

Vieraat löytävät myös lukuvalot, yläastiat ja A & K-merkkisen mehilätilan pakkauksen.

Itse istuimella on myös useita erilaisia asetuksia istuimeen sisäänrakennettujen painikkeiden - jopa hierontatoiminnon ansiosta.

See inside the luxury Boeing 757 that carries the ultra-rich on $165,000-a-person private 'air cruises' to places like Madagascar and Japan (11)

Abercrombie & Kent

19 tuuman leveät istuimet, yksityisyyssiipit ja kuuden tuuman käsinoja tarjoaa runsaasti tilaa ja mukavuutta.

Samaan aikaan erillinen ottomaani on saatavana jalkatuena ja sen alla on säilytyslokero.Se auttaa myös sänkyä venyttämään 75 tuumaa pitkä.

See inside the luxury Boeing 757 that carries the ultra-rich on $165,000-a-person private 'air cruises' to places like Madagascar and Japan (12)

Abercrombie & Kent

Kunkin ottomaanien välissä on varastossa esimerkiksi kirjoja, kuppeja ja elektroniikkaa.

Sisustus on kaukana 162 talouden istuimesta ja 22 "Saga Premium" -elokuvan Icelandair sopii 757: een ennen sen glamourfaktiota.

See inside the luxury Boeing 757 that carries the ultra-rich on $165,000-a-person private 'air cruises' to places like Madagascar and Japan (13)

Kara Williams/sisäpiiriläinen

Kapean rungon lentoyhtiöillä on harvoin valehtelevat yritysluokka, vaikka operaattorit pitävätAmerican Airlines ja JetBlue Airways ovat tuoneet hyttin Airbus -lentokoneisiin.

Mutta A & K: n kokoonpanolla on pieni haitta, koska istuimet ovat 2x2-asettelussa-tarkoittaen ikkunan istuimen matkustajilla ei ole suoraa kääpiöä.

See inside the luxury Boeing 757 that carries the ultra-rich on $165,000-a-person private 'air cruises' to places like Madagascar and Japan (14)

Abercrombie & Kent

Ikkunan vieraiden on kiivetä käytävän naapurinsa yli noustakseen, mikä voi olla vielä vaikeampaa, kun valhe-vuode pidennetään.

A & K: n istuimet ovat kuitenkin tyypillisesti perhe tai ystävät, joten se ei ole niin suuri ongelma verrattuna muukalaisen vieressä istumiseen.

Lentoviihteen suhteen A & K tarjoaa jokaiselle matkustajalle tabletin ja melun purkamisen kuulokkeet.

See inside the luxury Boeing 757 that carries the ultra-rich on $165,000-a-person private 'air cruises' to places like Madagascar and Japan (15)

Abercrombie & Kent

Tämä on sijastaSeatback -näytöt, jotka tyypillisesti on sovitettu lentoyhtiön kansainvälisiin yritysluokan hytteihinmutta voi lisätä kalliita painoa lentokoneeseen.

Ja asiakkaat eivät tule nälkäisiksi ansiosta, joka palvelee erikoisuuksia, kuten kaviaaria, kananvartaja ja huippuluokan viiniä.

See inside the luxury Boeing 757 that carries the ultra-rich on $165,000-a-person private 'air cruises' to places like Madagascar and Japan (16)

Abercrombie & Kent

A & K: n mukaan kokki hallitsee lentokoneen kulinaarista ohjelmaa aterioiden kanssa, jotka tarjoillaan kohteiden välillä.

Koneessa on myös etuisuuksia, kuten espressokone.

Vaikka vain kourallisella maailman väestöllä on varaa A & K: n yksityiseen jetlineriin, ihmiset ovat selvästi valmiita maksamaan.

See inside the luxury Boeing 757 that carries the ultra-rich on $165,000-a-person private 'air cruises' to places like Madagascar and Japan (17)

Abercrombie & Kent

Ennen tämän vuoden odotuslistaa,Yhtiö kertoi ITR: lle viime vuonnaMyös sen kesän 2022 globaalit reitit myytiin.

Puhumattakaan, A&K ei ole ainoa "lentoristeily" -markkinoilla toimiva yritys.

See inside the luxury Boeing 757 that carries the ultra-rich on $165,000-a-person private 'air cruises' to places like Madagascar and Japan (18)

Abercrombie & Kent

Yleensä yksityinen ilmailu on ollut kukoistava pandemian jälkeenSyvätasun matkustajat parveilevat yksityisten suihkukoneiden tarjoamiin mukavuuksiin ja mukavuuksiinVerrattuna kaupallisiin lentokoneisiin.

Ranskan ylellisyysmatkayritys Safrans du Monde käyttää monipäivää kiertueella Airbus A340 -yhtiön yksityisellä lentokoneella.

See inside the luxury Boeing 757 that carries the ultra-rich on $165,000-a-person private 'air cruises' to places like Madagascar and Japan (19)

Tuhka

A & K: n tavoin yritys tarjoaa kaiken liiketoiminnan hyttin, muttaSafrans du Monden laaja -alainen lentokone antaa sille mahtua jopa 100 ihmistäja siinä on tilaa sohville.

Samaan aikaan ranskalainen boutique -lentoyhtiö La Compagnie ilmoitti äskettäin VIP -retkistä Yhdysvalloista Karibialle.

See inside the luxury Boeing 757 that carries the ultra-rich on $165,000-a-person private 'air cruises' to places like Madagascar and Japan (20)

Yritys

La Compagnie tarjoaa jo ympäri vuoden lentoliikenteen luokan Airbus A321neosNewark Liberty International -lentokentän välillä New Jerseyssä ja Pariisin Orlyn lentokentällä.

Ja kauempana eteläisen Etelämantereen ylellisyysmatkailuyrityksen White Desert Charters -yrityksen yksityinen Airbus A340 Kapkaupungin, Etelä -Afrikan ja seitsemännen mantereen välillä.

See inside the luxury Boeing 757 that carries the ultra-rich on $165,000-a-person private 'air cruises' to places like Madagascar and Japan (21)

Hei Fly

Yhden päivän retki, joka sisältää 10 tuntia lentävää edestakaisin, alkaa 14 500 dollarilla ja vieraat viettävät vain kolme tuntia Antarktikaan.

Mutta ainutlaatuinen kokemus sisältääJättiläisen laaja -alaisen laskeminen White Desertin yksityiselle kiitotielle.

Lue seuraavaksi

Yksityiskone Matkustaa

Katso ylellisyyden Boeing 757: n sisällä, joka kantaa erittäin rikkaasti 165 000 dollarin-henkilöä yksityisiä "lentoristeilyjä" paikkoihin, kuten Madagaskar ja Japani (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aracelis Kilback

Last Updated:

Views: 6390

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aracelis Kilback

Birthday: 1994-11-22

Address: Apt. 895 30151 Green Plain, Lake Mariela, RI 98141

Phone: +5992291857476

Job: Legal Officer

Hobby: LARPing, role-playing games, Slacklining, Reading, Inline skating, Brazilian jiu-jitsu, Dance

Introduction: My name is Aracelis Kilback, I am a nice, gentle, agreeable, joyous, attractive, combative, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.