Beagle Price: Kasvattajat, pelastajat ja turvakotit (2024)

Beagles-olivatpa ne 13 tuumaa tai lyhyempiä tai 13-15 tuuman luokassa-tunnustetaan yleisesti heidän iloisesta käytöksestään.Jos harkitset beaglen lisäämistä perheeseesi, löydät ne kasvattajista, rotujen pelastuksista ja turvakoteista alueellasi.Katsotaanpa Beagle -hintaa jokaisessa näistä vaihtoehdoista - ja kunkin valinnan edut ja haitat.

The Beagle Price: Breeders, Rescues & Shelters (1)

Sisällysluettelo

Beagle Price kasvattajalla

Beagle-pennulle ei ole asetettu hintaa; kustannukset vaihtelevat suuresti useiden tekijöiden mukaan. Yleisesti ottaen voit kuitenkin odottaa maksavansa 800–1 200 dollaria arvostettujen kasvattajien beaglen pennuista. Odota maksavasi paljon enemmän, jos etsit näyttelylaatuisia pentuja.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

Beaglen väri.AKC tunnistaamonia Standard Beagle -värejä– mutta listaa myös lukuisia epätyypillisiä värejä. Pennut, joilla on yleisempiä värejä – kuten yleisin musta, valkoinen ja tan tai ruskea, valkoinen ja tan – hinnoitellaan halvemmalla. Epätyypilliset värit ja väriyhdistelmät, kuten sitruuna, sitruuna ja valkoinen, punainen, ruskea, sininen, ruskea tai musta, ovat joidenkin kasvattajien kohdalla korkeampia vain siksi, että ne ovat epätavallisia.

Geneettinen testaus, joka on tehty Beagle -pentun vanhemmille.Parhailla beaglen kasvattajilla on koiria, jotka ovat läpäisseet terveystarkastukset ja joilla on koiran terveystietokeskuksen (CHIC) numero. Koirille CHIC-numero voidaan myöntää vain pakollisilla terveystarkastuksilla. (Luettelon pakollisista terveystarkastuksista – ja valinnaisista seulonnoista – löydät alla olevasta terveysosiosta.)

Kasvattajan sijainti.Kasvattajat suurissa kaupungeissa veloittavat usein enemmän pennuistaan ​​lisääntyneen kysynnän vuoksi.

Vanhempien sukutaulu.Sanktioituihin kilpailuihin osallistuneilla näyttelybeagleilla on kalliimpia pentueita kuin arvottomilla beagleilla.

Koiran ikä.Beaglen pennut, kuten kaikki muutkin rodut, ovat ehdottomasti kalliimpia kuin aikuiset koirat.

Olipa myytävänä Beaglen pentu näyttelylaatuinen koira tai lemmikkilaatuinen koira.Useimmat kasvattajat vaativat, että lemmikkieläinten laadukkaat koirat spayned/kastroivat asianmukaisessa iässä.Näyttävät laadukkaat koiranpennut, joilla on tulevaisuus kilpailukykyisissä koiranäyttelyissä ja jalostuksissa ovat kalliimpia.

Kasvattajalta adoptoitaessa on erityisen tärkeää varmistaa, että adoptoit hyvämaineelta kasvattajalta – et takapihakasvattajalta tai verkkomyyjältä. Alla tarkastellaan, kuinka voit olla varma, että keskustelet vastuullisen beaglen kasvattajan kanssa.

Liittyvä postaus:100 nimeä beagleille

Mikä on Pocket Beaglen hinta?

Katsotaanpa ensin, mikä on taskubeagle?Kuten voit arvata nimestä, tasku beagle on erityisen pieni koira, joka on noin puolet tavallisen beaglen koosta.Punninnassa alle 15 kiloa, ne ovat vain 7–12 tuumaa korkeita.Pocket Beagles ovat yleensä yhtä paljon tai kalliimpia kuin Beagles, ja monien hinta on 1000–2000 dollaria.

Pocket Beagles ovateiAKC: n tunnustama erillinen rotu;Niitä pidetään vain Beaglessa, joka on 13 tuumaa tai pienempi.

Jotkut kasvattajat ovat kuitenkin päättäneet tuottaa koiria tarkoituksenmukaisesti pieniä markkinoidakseen niitä taskupalkina.(Jotkut väittävät myös, että nämä koirat ovat kuningatar Elizabeth I: n Pocket Beagles -sarjasta, joka kannetaan metsästysten satulalaukkuissa. Tämä linja on kuitenkin sukupuuttoon kuollut.)

Taskupalkkien luominen - kuten muiden "teekuppirotujen" kanssa - rautajat pariutuvat pentueen juoksun toisen pentueen juoksun kanssa.Linjan luomiseksi ne myös sisäsiivisivät.

Lopputulos:Pocket Beaglea vaivaavat usein monet sairaudet, ja niiden elinikä on lyhyempi kuin Beagle.

Terveystestit beagleille

Muista kysyä, mitä testejä ja arviointeja Beagle-pennun vanhemmat ovat käyneet läpi ennen ostoksen tekemistä.Hyviin kasvattajiin sisältyy terveystakuu.

Kuten kaikki rodut, beaglit ovat alttiita perinnöllisille sairauksille – samoin kuin ortopedisille ongelmille pitkästä selästään –, joten hyvämaineiset kasvattajat tekevät testejä molemmille vanhemmille varmistaakseen terveen pentueen.

National Beagle Club of America, virallinen AKC Parent Club Beagle-rodulle, suosittelee näitä geneettisiätestit kutenpakollinenBeaglen pentujen vanhemmille:

  • Lonkka -dysplasia(jompikumpi alla olevista arvioista)
    Ortopedinen perusta eläimille(OFA)
    PennHIP-arviointi
  • Silmätarkastus
    ACVO:n silmälääkärin näöntarkastus. The ACVO-näöntarkastuson vuosittainen tentti.
  • MLS
    DNA-pohjainenMusladin-Lueke Syndrome(MLS) testi hyväksytystä laboratoriosta;Tulokset rekisteröidyt OFA: lla.Testattujen koirien ensimmäisen sukupolven jälkeläiset ovat vanhemmuuden selkeitä.
  • Sydämen arviointi(Yksi seuraavista kokeista)
    Synnynnäinen sydäntutkimus
    Edistynyt sydämen koe
    Sydämen perustutkimus
  • Autoimmuuninen kilpirauhastulehdus
    OFA -arviointi, vähimmäisikä 24 kuukautta

Lisäksi rotuliitto listaa nämä testit myös nimellävalinnainenBeaglen kasvattajille:

  • Edistynyt sydämen arviointi
    Sydämen tentti
  • Patellar Luxation
    OFA-arviointi, alaikäraja 1 v
  • LaFlora epilepsia
    DNA-pohjainen testi hyväksytystä laboratoriosta;OFA: n rekisteröidyt tulokset
  • TEKIJÄ VII Puutos
    DNA-pohjainen testi hyväksytystä laboratoriosta; OFA:n rekisteröimät tulokset. Tämä puute voi johtaa liialliseen verenvuotoon leikkauksen jälkeen.
  • Vastasyntyneen aivokuoren rappeuma
    DNA-pohjainen testi hyväksytystä laboratoriosta; OFA:n rekisteröimät tulokset

Löydät lisätietoja aiheestamuita Beaglen terveysongelmiaNational Beagle Club of America Health -sivulla.

Vältä online -kasvattajia

Vaikka monilla hyvämaineisilla kasvattajilla on omat verkkosivustonsa, vältä suuria verkkosivustoja, jotka toimivat koiranpentujen markkinana.Pentujen huijauksia on lukuisia;Ihmiset käyttävät tuhansia dollareita koiralle eivätkä koskaan saa koiranpentua.

AKC varoittaa mahdollisia lemmikkieläinten vanhempia varomaan kaikkia myyjiä, jotka pyytävät maksua Venmon kautta, lahjakorteina tai tilisiirtona.

Valitettavasti monet verkossa myytävät koirat (samoin kuin lemmikkikaupoissa myytävät) ovat usein seuraustapentutehtaitapaikat, joissa koirat elävät 24/7 kauheissa olosuhteissa ilman ihmisten sosiaalista ja usein vakavia terveysongelmia.

Kuinka löytää hyvämaineinen beaglen kasvattaja

  • TarkistaKasvatushakemistoNational Beagle Club of America -sivustolla.
  • Osallistu pakotettuun koiranäyttelyyn ja keskustele kasvattajien ja kilpailijoiden kanssa suosituksista.
  • Pyydä eläinlääkäriltäsi suosituksia hyvämaineisista kasvattajista.

Beagle-kasvattajat voivat adoptoida alueen ulkopuolelta, mutta silti sinun kannattaa mennä kasvattajan luo tapaamaan vanhempia, katsomaan kenneleitä ja tuomaan pentu henkilökohtaisesti kotiin. Tämä lisää kulujasi, mutta kasvattajat, jotka kuljettavat pentua lentoteitse, vaarantavat koiran.

Kun olet löytänyt muutaman nimen, tee online-haku saadaksesi lisätietoja ja kavenna luetteloasi.

Etsi “kasvattajan nimi valitukset” tai “kasvattajan nimi huijaus” nähdäksesi, löydätkö valituksia.Onko BBB: n (BBB) valituksia parempia Business Bureau (BBB)?

Tarkista Beagle -kasvattajan Facebook -sivu ja lue kommentit.(Älä unohda, että sivun omistaja voi poistaa kommentit - joten negatiivisten kommenttien puute ei välttämättä ole luottamusäänestys.)

Kun olet kaventunut valintaasi, on aika puhua kasvattajan kanssa:

Pyydä viitteitä.Kasvattajan tulee mielellään jakaa nimi ja yhteystiedot asiakkaille.

Kysy kysymyksiä.

Beaglen kasvattajien tulee mielellään vastata kysymyksiin pennusta, pennun vanhemmista (ja isovanhemmista!), pennun saamista sosiaalisista tilanteista, hänen saamistaan ​​terveystesteistä ja seulonnasta ja muusta.

Kasvattajan tulee mielellään jakaa terveystestien ja seulonnan testitulokset ja antaa mielellään tavata ainakin Beagle-pentujen emän (jos ei myös isän).

Kysy kuinka usein koiria kasvatetaan.

Kasvattajalla ei pitäisi olla aina myytävänä beaglen pentuja; hyvämaineiset kasvattajat kasvattavat valikoivasti ja heillä on vain satunnaisia ​​pentuja myynnissä.

Pyydä tutustumaan kenneleihin.

Ovatko ne hyvässä kunnossa? Näyttävätkö koirat terveiltä?Varo operaatioita, jotka eivät anna sinun kiertää kenneliä ja kasvattajia, jotka haluavat tavata sinut parkkipaikalla luovuttaaksesi koiranpennun– Tämä on punainen lippu!

The Beagle Price: Breeders, Rescues & Shelters (2)

Ole valmis kysymyksiin.

Kasvattajan tulee myös kysyä SINULLE kysymyksiä; ole epäluuloinen, jos kasvattajalla ei ole kysyttävää lemmikkihistoriastasi, kodistasi tms.

Beaglet tarvitsevat täysin aidatun pihan(ja monet ehdottavat aidan alle haudattua kanalankaa), koska he seuraavat sitä nenää – niin hyvien kasvattajien tulisi kysyä pihastasi ja aidatuksestasi. Voin henkilökohtaisesti todistaa tämän vaatimuksen – valitettavasti lapsuuteni Beagle (nimeltään Henry) pakeni kotoa, eikä häntä enää koskaan nähty.

Myös innostuneet Beagles eivät välttämättä ole paras valinta perheille, joissa on hyvin pieniä lapsia.

Kysy, ottaako kasvattaja pennun takaisin tarvittaessa.

Hyvämaineisten kasvattajien ei pitäisi vain suostua hyväksymään koira, jos se ei toimi tai edes kuolemasi jälkeenvaatiaettä Beagle palautetaan heille uudelleen asumista varten.

Pyydä sopimus.

VCA Animal Hospital suosittelee, että kasvattaja”Tarjoaa kirjallisen sopimuksen, jossa on terveystakuu, ja antaa aikaa valitsemasi eläinlääkärin suorittamaan ostoa edeltävään tutkimukseen. Jos lääketieteellisiä ongelmia todetaan, kasvattajan tulee helposti ottaa pentu takaisin ja maksaa täysi korvaus."

Pyydä rekisteröintipaperit omalla nimelläsi.

Sinulle tulee toimittaa koiran rekisteröintipaperit – ja niiden tulee olla sinun nimissäsi.

Beaglen kasvattajalta ostamisen edut

  • Saatat pystyä valitsemaan Beagle-pennun – mukaan lukien koon, värin ja sukupuolen valinnan.
  • Voit hankkia koiranpentujen terveysnäytöksiä.
  • Hyvämaineinen kasvattaja on intohimoinen beagleista ja on voimavara tulevina vuosina.

Beagle -kasvattajan ostamisen haitat

  • Maksat kasvattajan Beaglesta paljon enemmän kuin pelastuksesta tai turvakodista. Jos löydät kasvattajan, jolla on Beaglen pentuja myynnissä paljon halvemmalla kuin muilta kasvattajilta, sinun on epäiltävä, että olet tekemisissätakapihan kasvattajajoka ei ole tehnyt terveystarkastusta, verkkomyyjän kanssa, joka hoitaa pentutehtaan, tai jonkun kanssa, joka suorittaa huijausta.ole varuillasi.
  • Sinun on odotettava, kunnes pennut ovat saatavilla.
  • Sinun on tehtävä oma due diligence valitaksesi hyvämaineinen kasvattaja.

Mikä on beaglen adoptoinnin hinta rodun pelastamisessa?

The Beagle Price: Breeders, Rescues & Shelters (3)

Pelastetut beaglit ovat paljon halvempia kuin kasvattajalta löydetyt.Yleensä Beaglen hinta rodun pelastuslaitoksessa vaihtelee 100–400 dollarin välillä koiran sijainnista ja iästä riippuen. Alle vuoden ikäiset pennut ovat kalleimpia.

Rotupelastus on, kuten nimestä voi päätellä, lemmikkieläinten pelastus, joka on tarkoitettu nimenomaan yhden rodun koiralle. Löydät puhdasrotuisia beagleja joistakin pelastustöistä; muita rotupelastuksia ovat myös tarkoituksenmukaiset Beagle-sekoitukset, kuten Puggles (mopsi-beagle-risteys) ja todennäköiset ulkonäköön perustuvat seokset.

Useimmat rotupelastajat toimivat vapaaehtoisten kasvatusjärjestelmän kautta, jotka rakastavat rotua ja pitävät koirat kodeissaan adoptioon asti. Koska koira viettää kasvattajan kanssa adoptiota odotellessa, kasvattaja pystyy kertomaan koiran persoonallisuudesta, mieltymyksistä ja inhoamisista – sekä siitä, millaisessa kodissa tämä koira viihtyisi parhaiten.

Kun löydät beaglen rodun pelastamisesta, tuo pentu tai koira on saanut pitkän luettelon arvokkaista palveluista:

  • Spay/kastroitu, useimmissa tapauksissa
  • Ikäkohtaiset laukaukset
  • Sydänmatojen seulonta ja kuukausittainen ennaltaehkäisevä
  • Madotus
  • Hyvinvointivierailu
  • Kaikki eläinlääketieteelliset hoidot, joita koira on saattanut vaatia odottaessaan adoptiota

Näiden palvelujen kustannukset eläinlääkäristä ja koiran sukupuolesta riippuen voivat vaihdella 300–500 dollaria, jos menit ostamaan samoja palveluita paikalliselta eläinlääketieteelliseltä klinikalta.

Kuinka löytää rodun pelastus

Voit etsiä “Beagle Rescue lähellä minua” löytääksesi rotukohtaisia pelastuksia alueeltasi.Jotkut pelastukset otetaan käyttöön vain osavaltiossa tai ympäröivillä valtioilla, koska monet vaativat kotikäynnin.

Monet rotupelastajat listaavat myös adoptoitavia beagleja suurilla adoptiosivustoilla, kuten:

Hae näiltä sivustoilta rodun mukaan, onko alueesi rotupelastajilla adoptoitavia. Jos löydät mahdollisen vastaavuuden, teet sitten hakemuksen suoraan pelastukseen.

Rotupelastuksilla on yleensä tiukemmat adoptioprosessit kuin suojilla, jotta varmistetaan hyvä istuvuus sekä sinulle että Beaglelle. Jotkut saattavat vaatia kotikäynnin; useimmat haluavat tehdä eläinlääkärintarkastuksen ja vertailutarkastuksen muiden kuin sukulaisten kanssa.

Beagle pelastuslaitoksessa adoptoitavissa olevat koirat voivat olla paikalla useista syistä:

  • Omistajan kuolema.
  • Beagles pelastettiin testauslaboratorioista. Vuonna 2022 The Human Society of the United States pelasti 4 000 beaglea testilaboratoriosta; nämä beaglit otettiin sitten pelastukseen adoptoitavaksi. Ikävä kyllä ​​Beaglen nöyrä käytös – ja hänen kykynsä elää muiden koirien kanssa – on tehnyt rodusta parhaan valinnan testauslaboratorioiden joukossa.
  • Omistajan asumistilanteen muutos. Ehkä he muuttivat pois lemmikkiystävällisistä asunnoista, heillä oli terveyshaasteita, heillä ei ollut enää varaa koiran hintaan, he saivat lapsen eivätkä enää halunneet koiraa, saivat uuden poikaystävän, joka ei pitänyt koirista… kirjo.
  • Kadonneita koiria, jotka pelastushenkilö oli nähnyt tarhan verkkosivuilla.

Olipa syy mikä tahansa, pelastuslaitoksen beagleilla voi olla tai ei ole papereita riippuen siitä, luovutettiinko koira papereineen vai ei.

Tässä on katsaus useisiin Beagle- ja/tai Beagle-sekoituksiin erikoistuneisiin rotupelastustöihin:

  • Beagle Freedom -projekti: Heidän verkkosivustonsa mukaan "Beagle Freedom Project on maailman johtava organisaatio kokeellisessa tutkimuksessa käytettyjen eläinten pelastamiseksi ja sijoittamiseksi uudelleen." Tämä Kaliforniassa sijaitseva pelastuslaitos on erikoistunut erityistarpeita tarvitseviin eläimiin, mukaan lukien beagleihin, joita on käytetty testauslaboratorioissa. Laboratorioista pelastetut beaglit eivät ole juurikaan sosialisoituneet tai koulutettuja, ja ne tarvitsevat erityisen perheen auttamaan heitä sopeutumaan elämään kotona.
  • Houston Beagle & Hound Rescue: Tämä vapaaehtoisjärjestö pelastaa beagleja (ja muita koiria, kuten coonhoundeja) eutanasialuetteloista korkean tappojen turvakodeissa.
  • Midwest Beagle Rescue, Education and Welfare: Tämä Illinoisissa sijaitseva pelastuslaitos adoptoi beagleja koko Keskilännen alueella.
  • Tampa Bay Beagle Rescue: Tämä Floridassa sijaitseva Beagle Rescue tarjoaa erityistä adoptioastetta vanhemmille vanhemmille beagleille (ja heillä on myös joitain muita koirasekoituksia).

Beagle Rescuen adoptoinnin plussat

  • Tulet pelastamaan hengen. Suurin osa rotujen pelastuskoirista vedetään suojista, usein avoimista suojista, jotka eivät välttämättä ole tappottomia turvakoteja.
  • Voit adoptoida Beagle- tai Beagle -sekoituksen paljon vähemmän rahaa kuin koiran ostaminen kasvattajalta.
  • Voit puhua ihmisten kanssa, jotka ovat intohimoisesti rodun suhteen yksittäisestä koirasta, josta olet kiinnostunut adoptoinnista.
  • Sinulla on avun verkosto, joka auttaa kysymyksiisi integroidessasi uuden beaglen kotiisi.

Rotujen pelastuksen hyväksymisen haittoja

  • Et ehkä löydä Beagle-pentua. Viimeisin haku toi esiin joitakin 8 viikon ikäisiä beagle-seospentuja rodun pelastustyössä. Beagles on yleinen rotu, on ehdottomasti mahdollisuus, että saatat löytää pentuja pelastustöistä.
  • Ellei pelastushenkilö tiedä koiran historiaa, et todennäköisesti tiedä, kävivätkö koiran vanhemmat terveystarkastukset, joista keskustelimme edellä.
  • Koirasi voi olla puhdasrotuinen beagle ja voi olla papereita.Jotkut koirat muuttuvat rodun pelastamiseksi omistajat, joilla on kuitenkin paperit ja täydellinen tausta koirasta.

Tiesitkö, että Beagles -juhlia juhlitaan joka vuosiKansallinen beagle -päivä?

Mikä on beaglen adoptoinnin hinta turvakodissa?

The Beagle Price: Breeders, Rescues & Shelters (4)

Beaglen hinnassa halvin vaihtoehto on tarha, joko kunnallinen eläintarha tai yksityinen tarha.Yleensä voit odottaa maksavansa 50-150 dollaria kunnallisessa tarhassa ja hieman enemmän yksityisessä turvakodissa.

Kuten koirarodun pelastuskoirat, useimmat tarhan koirat ovat käyneet eläinlääkärissä ja he ovat saaneet koko sarjan hoitoja, mukaan lukien sterilointi/kastraatio, ikänsä mukaiset rokotteet, madotus, mikrosirut ja paljon muuta. Erikseen ostettuina nämä palvelut voivat vaihdella noin 350–500 dollarista.

Tarhassa tai verkossa olevissa tarhaluetteloissa joudut luottamaan enemmän tietoihisi Beaglen ulkonäöstä kuin rotupelastustyössä.

Tarhat käyttävät parasta harkintakykyään, usein ottaessaan mukaan useita koiria, joten joskus rodun tarkkuus on kyseenalainen. Ja yhä useammat turvakodit eivät yritä arvata koiran rotua, vaan merkitsevät sen luetteloissa "sekarotuiseksi".

Joten miten voit parantaa mahdollisuuksiasi löytää beagle suojaan?

Voit selata luetteloita - mutta haluat etsiä Beaglen erottuvaa ilmettä.Beagles on ehdottomasti yksi helpommista roduista turvakoteille tunnistaa, jotta löydät monia tämän suositun rodun adoptoitavia, mutta niitä on joskus väärin nostettu coonhounds-, kettu- ja muiden koirasekoituksina.

The Beagle Price: Breeders, Rescues & Shelters (5)

Voit parantaa mahdollisuuksiasi seuraavasti:

  • Tarkista puhdasrotuiset valokuvat jaoppia beaglen ulkonäköä-- eri ikäisinä. Tarkista kasvattajien puhdasrotuiset sivustot ja rotuklubi oppiaksesi miltä puhdasrotuiset beaglit näyttävät pennuina, nuorina ja aikuisina.
  • Etsi häntää, joka nousee suoraan kehosta– varma merkki Beaglesta! Puhdasrotuisilla beagleilla on valkoinen häntä tai valkoinen kärki hännän päällä (jäänyt niistä päivistä, jolloin metsästäjän piti nähdä beagle ruohikolla.)
  • Etsi valkoisia tasseja.
  • Etsi valkoinen raita päässä.

Jos haluat löytää Beaglen tarhasta, soita paikalliseen tarhaan tai aloita haku verkossa. PetfinderinBeaglen sivulistaa tällä hetkellä tietokannassa olevien adoptoitavien koirien kokonaismäärän. (Älä kuitenkaan unohda, että yhä useammat turvakodit tunnistavat koirat "sekarotuisiksi", joten muitakin, joita ei ole linkitetty näille sivuille.) Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa adoptoitavien koirien linkkiä; Voit sitten kirjoittaa postinumerosi nähdäksesi lähelläsi olevat adoptoitavat. Luettelo sisältää sekä pelastus- että suojia.

Kuten rotupelastuslaitoksesta adoptoinnissa, huomaat, että koirat ovat joutuneet kodittomaksi monista eri syistä. Usein niillä ei ole mitään tekemistä koiran käytöksen kanssa, vaan muutokset omistajan elintilanteessa tai ajanpuute kouluttautumiseen ja sopeuta koira kunnolla.

Pyörät adoptoida beagle turvakodista

  • Säästät hengen, paitsi adoptoidasi koiran, myös seuraavan koiran, joka pelastetaan nyt selkeän kennelin takia.
  • Uusi koirasi on saanut pitkän listan eläinlääkäripalveluista.
  • Tulet rakastamaan koiraa, jonka hinta oli paljon halvempi kuin beaglen kasvattajan koiran.

Beaglen adoptoimisen haitat turvakodista

  • Koirasi voi olla puhdasrotuinen tai beagle-seos. Beagle-sekoituksia on melko helppoa sekoittaa joihinkin muihin koirasekoituksiin.
  • Et todennäköisesti tiedä, olivatko koiran vanhemmat terveystarkastukset, joista keskustelimme edellä.
  • Et ehkä tiedä koiran historiaa.

FAQ

Ovatko Lemon Beagles kalliimpia?

Lemon Beagles – Beagles, jossa on vaalea tai sitruunavärinen turkki – ovat harvinaisempia kuin muut väriyhdistelmät, joten ne ovat usein kalliimpia kasvattajan kautta ostettuina. Jotkut ihmiset uskovat virheellisesti, että sitruunabeagleilla on erilainen luonne tai persoonallisuus kuin muilla beagletyypeillä – mikä ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa! Kaikilla beagleilla on samanlainen luonne turkin väristä riippumatta.

Ovatko punaiset ja valkoiset beagles kalliimpia?

Kuten sitruunanväriset beaglet, punaiset ja valkoiset beaglit eivät ole yhtä yleisiä kuin tyypillinen kolmivärinen beagle – joten jotkut kasvattajat saattavat periä korkeampia hintoja tämän turkin väriyhdistelmän harvinaisuuden vuoksi. Kaiken tyyppisillä beagleen turkkivärillä on kuitenkin samanlaisia ​​temperamenttipiirteitä, kuten uskollisuus ja leikkisyys.

Mikä on Beaglen sekoituksen hinta?

Yleensä tarkoituksenmukainen Beagle-sekoitus tairisteymätoisen puhdasrotuisen koiran kanssa on halvempi kuin puhdasrotuinen beagle – mutta se voi vaihdella sekoituksen ja tämän sekoituksen nykyisen suosion mukaan. Onmonettarkoituksenmukaisia ​​sekoituksia, kutenPuggle(Pug-Beagle-sekoitus), jonka hinta on yleensä noin 800-1000 dollaria. TheKarkea(Chihuahua-Beagle-sekoitus) alkaa noin 600 dollarista.

Älä kuitenkaan unohda, että niitä on moniaei- tarkoituksenmukaisia ​​Beagle-sekoituksia turvakodeissa ja ne ovat yhtä söpöjä!

Vertaa beagle -hintaa muihin rotuihin

  • Mopsi Hinta Kasvattajassa, Breed Rescue tai Shelter
  • Ranskanbulldoggi Hinta Kasvattajassa, Breed Rescue tai Shelter
  • Mäyräkoira Hinta Kasvattajassa, Breed Rescue tai Shelter

Kiinnitä muistiin

The Beagle Price: Breeders, Rescues & Shelters (6)
Beagle Price: Kasvattajat, pelastajat ja turvakotit (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carlyn Walter

Last Updated:

Views: 6219

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.